DEEP SKIN SERUMS
Speciaal ontworpen serums voor Deep Skin

 • Dermatologisch getest
 • Bevatten medisch bewezen actieve bestanddelen
nannicfamily
NANNIC DS Anti Ageing
Beschermt de natuurlijke groeifactoren. Dit serum bevat een hexapeptide dat, net als Botuline toxine, inwerkt op de zenuwprikkel die de spier in werking zet.
Daarnaast stimuleren tri-peptiden de groei van collageen, elastine en glucosaminoglycans. Fijne rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen.
NANNIC DS HYALURONIC WRINKLE FILLER 
De NANNIC DS Hyaluronic Wrinkle Filler bestaat uit een lamellaire basis met een hoge concentratie ingekapseld Hyaluronzuur. Ingekapseld Hyaluronzuur gaat makkelijker in de huid en begint pas te zwellen van zodra het in contact komt met het lichaamseigen vocht, waardoor rimpels vervagen en verdwijnen.
NANNIC DS HYPERPIGMENTATION 
Remt het commando af dat de pigmentcel in werking zet, waardoor de tyrosinase werking in de cel vermindert. Remt de distributie van de melanosomen naar de keratinocyten. Het aantal vrije radicalen en ROS (reactieve oxidatieve specimen) nemen sterk af. Het werkt normaliserend voor ouderdomsvlekken, post inflammatoire hyperpigmentatie en melasma, zonder daarbij cytotoxisch te zijn.
NANNIC DS COUPEROSE
Vaatwanden lijden erg onder invloed van verschillende stressfactoren (zon, koude, wind, mechanische stress, etc…). Hierdoor verslapt de extra cellulaire matrix waardoor ook de capillairen verzwakken. Als tegenreactie vormen zich nieuwe capillairen zodoende om de zuurstofvoorziening via de rode bloedcellen in evenwicht te brengen. Het beschermt de extra cellulaire matrix en voorkomt deze neo-vascularisatie met een rijke cocktail aan essentiële actieve bestanddelen.
NANNIC DS SCARS
Behandelt bindweefselschade zoals littekens en striae. Dit serum bevat het aminozuur “PROL INE” dat één van de elementaire bouwstenen is voor de aanmaak van gezond bindweefsel (collageen, elastine, glucosaminoglycans). Proline is uiterst geschikt voor wondgenezing en gaat de degeneratie van het bindweefsel tegen.
NANNIC DS PRE INFUSER LOTION
Een lotion die de huid in de diepte reinigt en eventuele ontstekingen voorkomt; aan te brengen vóór het gebruik van DEEP SKIN INFUSER.
DS EPITHELIUM+
Met de DEEP SKIN ABLATOR wordt een stukje van de opperhuid weggeschaafd wat door de huid als agressief wordt ervaren.NANNIC DS Epithelium+ bevat Copper tri-peptide (GHKCu), die de wondheling stimuleert en de groei van collageen activeert. Het werkt op de epidermale stamcellen in de basale laag en verhoogt hiermee het weefselherstel.
NANNIC DS BARRIER CREAM
Eindig elke behandeling met NANNIC BARRIER CREAM voor een goed beschermde huid.
 • Stimuleert de celdeling en de collageensynthese
 • Kalmeert de huid en vermindert roodheid
 • Voorkomt littekenvorming
 • Heeft een ontstekingsremmende werking
 • Verbetert de huidelasticiteit
 • Vervaagt kleine en diepe rimpels
 • Verbetert de teint
 • Ondersteunt het zelfhelend mechanisme van de huid
 • Voorkomt oxidatieve stress in de weefsels
NANNIC BIO-ENERGY MASSAGE CREAM
met Arnica
Een niet lamelaire emulsie opgebouwd uit Olus olie. Deze emulsie blijft langdurig stabiel en glijdend bij een hypertermische behandeling van het lichaam.Nannic Bio-Energy Massage cream is rijk aan omega 6, werkt vochtregulerend en mag aangewend worden voor ieder huidtype.Is ook een excellente manuele massage crème.