Om een spectaculair resultaat te bekomen in je anti-aging huidverzorging, zijn onderstaande 3 voorwaarden cruciaal.

  • Er moet een variatie aan peptiden zijn.
  • Peptiden moeten op klinische niveaus aanwezig zijn.
  • Peptiden dienen op herhaaldelijk aangebracht te worden.

Wat zijn Peptiden?

Peptiden zijn celboodschappers. Ze zenden specifieke signalen uit voor specifieke doelen.

Peptiden kunnen de callogeenproductie verhogen, wimperfolikels acitveren en de samentreking van de mimische spieren minimaliseren.

Een hoog percentage Peptiden betekent een versterkt signaal. Wanneer men de Peptiden regelmatig aanbrengt, worden deze signalen ook vaker verzonden.

hydropeptide_powerfull_Simple

De belofte is eenvoudig: Het merk ydroPeptide selecteerden de meest geavanceerde, wetenschappelijk bewezen huidverzorgingselementen en vereenvoudigden je schoonheidsritueel.

Je hoeft geen ontelbare huidverzorgingsproducten uit te proberen en kostbare tijd te spenderen om meerdere producten aan te brengen of te investeren in overbodige huidverzorging.

De veelzijdige HydroPeptide® verlicht je hectische en complexe leven.

Wat je huidtype of huidconditie ook is, HydroPeptide® levert vitale ingrediënten en technologieën die resulteren in een jongere en gezondere huid.

HydroPeptide® bevat alles wat je huid nodig heeft in de hoogst mogelijke en veiligste concentraties, van de meest recente doorbraken tot de alom bekende huidverzorgingsmethodes die hun effecten bewezen hebben.

Je zal versteld staan van de spectaculaire resultaten.

In elk HydroPeptide® product is de meest geavanceerde wetenschap gecombineerd met de meest innovatieve, vooruitstrevende ingrediënten en natuurlijke, helende planten.

Alle producten zijn parabeenvrij en niet getest op dieren.

HydroPeptide® vernieuwt, verjongt en herstelt de huid, geeft haar een nieuwe kans en vertraagt de tekenen van veroudering.

Dit is HydroPeptide’s belofte!

hydropeptide